VISION

 

En frustration som blev till en idé. Tänk om det fanns en plattform för allt - förutom det som ger oss ångest.  En plattform som är utformad för att du ska nå din optimala hälsa, på dina villkor. Kunna utbilda dig, få hjälp, ge hjälp, hitta en gemenskap och hitta motivation. 


Alla har vi en historia och något att bidra med, ingen är heller ensam om sin livssituation.

Vi är här för att föra alla samman, för ett stödjande klimat och ett tryggare samhälle. Tanken är att man enkelt skall kunna hitta information, stöd, hjälp, vård, aktiviteter m.m som idag erbjuds i samhället -  likt ett smörgåsbord. 


Community building

Man skall kunna connecta med personer som man kan relatera till inom relevant aspekt och på så sätt lära av varandra  i vårt upplyftande community.

Vi vill att alla skall få möjligheten att medverka och enkelt kunna ta del av allmännyttig information, kunskap och stöd i samhället oavsett aspekt och ekonomisk förutsättning.


Vår vision

Vår vision är att utveckla metoder som leder till lyckligare och friskare individer. Genom ett nära och hållbart samarbete med våra utvalda organisationer och företag stärker vi tillsammans vårt samhälle. Vi vill bidra till att öka självkännedom genom att väcka den medvetna förmågan som finns inom var och en. Med individen i fokus kan vi tillsammans höja medvetenhet och bidra till ett tryggare samhälle. Transformation startar med individen.


Seeds of Life ekonomisk förening

Vår förening Seeds of life i samverkan med vårt stjärnteam och våra noga granskade partners (offentliga sektorer, organisationer och företag) kommer erbjuda stöd och verktyg som individen enkelt kan välja och vraka ifrån i vår plattform: Everyaspect. 


FN:s globala mål

Vi arbetar utifrån FN:s globala mål som syftar till att skapa en hållbar framtid vilket är en självklar utgångspunkt i vår förening. Vi utgår från kunskaper om rättvis och hållbar utveckling ur ett ekonomiskt, socialt och hälsofrämjande perspektiv, både lokalt och globalt. 

Let's unify

Vi möjliggör bl.a möten mellan människor i olika situationer för att att ta del av aktuella kunskaper, stöd och erfarenheter både fysiskt och digitalt samtidigt som vi uppmuntrar och engagerar till ett tryggare samhälle.

Föreläsningar, evenemang och projekt integreras löpande beroende på efterfrågan. Vi har som mål att ha nära kontakt med relevanta organisationer, företag och förbund.


Världen hänger ihop och samhällsfrågor behöver undersökas med hjälp av flera aktörer samtidigt. Vi utvecklas i samspel med varann genom att belysa problem ur olika aspekter och perspektiv på ett lösningsorienterat sätt.


Ideella initiativ

I vår förening lär vi tillsammans och av varandra genom att dela kunskaper och erfarenheter både digitalt och fysiskt. Vi är ständigt aktiva och öppna för att utveckla våra metoder för att uppnå vårt mål - ett generöst landskap där vi i samverkan agerar och påverkar samhällsutvecklingen. Vi vill använda en del av det kapital vi får in via vår plattform Everyaspect för att skänka till ideella initiativ, forskningsprojekt samt underhåll och utveckling av appen och hemsidan. Vi har som mål att först etablera oss i Sverige och inom kort även internationellt.


Stöd oss

Just nu befinner vi oss i ett stadie där vi söker ditt stöd

Stöd oss genom att ladda ner vår beta version som vi några få eldsjälar i föreningen lyckats skapa med hjälp av fantastiska medmänniskor. (Du kan även stödja oss genom att skänka en liten gåva (många bäckar små) till vår förening: swish,/bankgiro (info kommer inom kort) för att stödja utvecklingen samt volontäriniativet COMPASSION (För mer info kring hur du kan stödja oss se fliken "stöd oss").


Låt oss tillsammans förena världen i en upplyftande plattform där vi utvecklas tillsammans. Tack för att du finns!


Nu gör vi skillnad, tillsammans, på riktigt!  

Let's unify. 

© SEEDS OF LIFE ek. för.