STÖD OSS


Vill du också hjälpa till att skapa framtidens må-bra community?

Just nu befinner vi oss i ett stadie där vi söker ditt stöd. Antingen kan du stötta oss genom att ansöka om att "bli vår partner" eller kanske vill du sponsra vår kommande plattform samt våra framtida event?


Ladda ner vår app

Stöd oss genom att ladda ner vår beta version som vi några få eldsjälar i föreningen lyckats skapa med hjälp av fantastiska medmänniskor. 


(Betaversionen finns på både playstore och appstore). 

Genom din nedladdning hjälper du oss att visa att du vill medverka och förverkliga idèn i väntan på utveckling och uppdatering.

Vi tar tacksamt emot all feedback kring kommande everyaspect 2.0.


COMPASSION initiativet 

Med varje nedladdning skänker vi en krona till vår framtida initiativ COMPASSION  där vi med vår specialteam av terapeuter stöttar individer som inte har ekonomisk möjlighet med vård, stöd och hjälp oavsett situtation, både fysiskt och digitalt.

(Du kan också ansöka som ambassadör hos oss under fliken bli ambassadör- compassion).  

 

Skänk en gåva

Du kan även stödja oss genom att skänka en liten gåva (många bäckar små) till vår förening: swish,/bankgiro (info kommer inom kort) för att förverkliga utvecklingen av compassion chatten i appen och plattformen samt vårt fysiska initiativ där vi i samverkan tar emot människor i nöd.


Eller… kanske har du några i ditt nätverk som skulle vilja stötta oss eller känner någon som skulle kunna bidra? Vi tar tacksamt emot all stöttning vi kan få!


Låt oss tillsammans göra skillnad.

Let’s unify.


© SEEDS OF LIFE ek. för.