VÅRA PARTNERS

Här fylls det kontinuerligt på med granskade samarbetspartners som tillsammans är med och skapar vår community. Våra partners kommer inom en snar framtid bl.a få en egen sida samt bli sökbara i ett sökregister i olika kategorier på hemsidan.


Vi är så glada över att ha er med i vår community! Skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om nyheter och framsteg. (OBS: hemsidan är fortfarande under uppbyggnad)

LUNDBORGKLINIKEN

Svergies främsta klinik specialiserade på optimerad hälsa med hjälp av innovativa medicinska teknologier från hela världen.

Holistguiden

är livsdesign för meningsfulla sökare Holistguidens grundare Martina är dietist, själfull grafisk designer, yogalärare och holistisk livscoach. Hon arbetar holistiskt och utgår ifrån helheten för att hitta till roten. Martina hjälper dig att skapa din egen livsdesign genom kost, personlig utveckling och med branding och digital design för ditt själfulla företag eller personliga identitet.

Energyflowinforest

Vi ger dig inspiration till att vara i kontakt med dig själv och naturen genom dina sinnen. Skogsbad kan vara en del av svaret på din fråga ”Hur kan jag må så bra som möjligt?” Tänk om mående och naturen är sammanlänkat på en själslig nivå.


HEALTH OPTIMIZING

Health Optimizing is the world’s leading hi-tech medicine concept, supported by scientists around the world.

MAX ALM-NORELL

Dynamisk Emotionell Avslappning (D.E.A.) 

Med hjälp av D.E.A. kan du förändra känslan kring en tidigare upplevelse och därefter få ditt medvetna sinne att tycka och känna som ditt undermedvetna. Genom att göra små förändringar kan man bryta en negativ spiral, som till exempel en fobi. Jag som terapeut hjälper dig att hitta en ny riktning för att du därefter själv ska kunna fortsätta på rätt väg. Tillsammans arbetar vi oss tillbaka i tiden och hjälps åt att komma åt själva grunden till problemet. 

LIVSVILJA AB

Drivs av Jack Johansen med inriktning på dynamisk och emotionell terapi. En terapiform som tar utgångspunkt från vår anknytningsmodell, känslor och sinnen. En metod som med inriktning på omedveten som undermedveten kommunikation. 

Mintaka

Mintaka är din holistiska designbyrå. Vi hjälper småföretagare att skapa sin visuella identitet med alltifrån grafisk utformning av material, branding, sociala medier strategi & content. Vi ser till helheten och hjälper dig att utforma ditt företag visuellt utifrån din stora passion. 

 

© SEEDS OF LIFE ek. för.